25 de novembre del 2010

Compromís per Ròtova


Aprofitant la fotografia que tenim a dalt que pertany a la pàgina del facebook: Compromís per Ròtova, he decidit dir la meva.

La veritat és que fa un any, quan vaig arribar a Ròtova li vaig preguntar al meu nòvio: On és la bilbioteca? I em va dir: Biblioteca? ací no n'hi ha!! Abans estava dalt de l'ajuntament, però vaja, és molt menuda. I en efecte, a l'ajuntament ja no hi havia res perquè ara la "biblioteca" és una sala menuda menuda menuda on els llibres estan pel terra.
I tristament em pregunte: Quin futur els espera als xiquets d'aquest poble? M'ho imagine i m'esgarrifa el fet de pensar que no tenen un lloc on poder educar-los en la lectura en unes mínimes condicions i em fa vergonya!!

A La Font d'En Carròs (el meu poble) tampoc hi ha gran cosa, però almenys la Biblioteca Municipal és una sala gran , amb els llibres catalogats i actualitzats amb gent professional que fa xerrades conjuntes amb l'escola del poble per fomentar l'estudi i la lectura. I jo pense: si algun dia tinc un fill, me n'he d'anar a la Font perquè veja el més paregut a una biblioteca? Continue dient, em fa vergonya!!

Tornant al tema de la fotografia. No es podria fer en un sol edifici la casa de la cultura i la biblioteca? O repartir els diners i no fer edificis com si fóssem a una ciutat de 70.000 habitants? Per què, quan vaig veure la futura escoleta, vaig pensar: però que quants xiquets té Ròtova? No veuen que si no vénen tots els xiquets de la contornà això no ho omplim ni tenint 7 fills per família!!! Calia fer una obra amb aquestes dimensions tant bestials? No ho entenc.

Tant de bo, recapaciten i la gent se n'adone de qui aporta idees amb seny per a millorar Ròtova. Gràcies per donar-me l'oportunitat de desfogar-me lliurement.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada