18 de novembre del 2010

De com les olors ens transporten cap al record


L'olor d'espinacs en el moment d'ebullició a la cuina no deixen de fer-me recordar tot un any a la cuina de la Vila a Barcelona, concretament a la Uab. Però els records que em porta l'olor del espinacs són Betlem i jo apunt de sopar: amb la tele de fons, el wàter amb l'oloreta del gel de dutxa, els cabells mullats secant-se mentre al bar "El punt de trobada" els freakys continuen jugant al futbolí. L'"Intermedio" o "el temps de la Tv3" mentre esperem Infidels, Ventdelplà o alguna altra cosa. La Vila i Betlem. Barcelona i la UAb. Sabadell i l'Eoi.
Un dels millors anys de la meua vida. No el canvie per res i si poguera fer marxa cap enrrere el tornaria a repetir sense canviar-ne ni la més mínima coseta. Els nostres 30m2 eren la nostra llar on hem compartit els majors secrets i les millors confidències i on ens vam unir amb telepatia. APM, no podia faltar, els nostres diàlegs eren dignes d'un "homo APM". Rialles i més rialles, llàgrimes i més llàgrimes, però totes d'alegria d'aquesta que ens para el mos.
Gràcies bonica per tots els moments tant meravellosos que m'has regalat perquè no hi ha cap dia que no ho recorde i perquè la convivència amb tu ha estat la cosa més fàcil del món. No tots poden dir que durant un any no han discutit ni un sol dia. El motiu: perquè on triomfa el respecte triomfa l'alegria! T'estime Betlem i és per sempre. Milions de gràcies.

2 comentaris:

  1. El poder que tenen les olors per a transportar-te en el temps i l'espai és increïble. A mi, sempre que em transporten a la Vila, UAB, etc., sóc un poc més feliç... Ja ho saps, bonica, t'estime, i sempre duré al cor tot el que vam viure, el que vam aprendre, el que vam conéixer, i també tot el que viurem. Gràcies per fer-me costat i ser així!

    PS: Per cert, una joia llegir-te.

    ResponElimina
  2. Que bonica eres ... Tu sí que ets una joia però d'aquestes que t'estimes perquè formen part de la teua vida i sense ella ets sents perduda. T'estime. Gràcies per haver-te creuat en el meu camí. Un beset dolçoreta.

    ResponElimina